Monica Melencu, primele declaraţii la ieşirea de la DIICOT. Bunicul Luizei ameninţă cu greva foamei

Florin Răvdan / 03 dec 2019 / 18:01
Luiza Melencu și bunicii
Luiza Melencu și bunicii

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a făcut mai multe declaraţii la ieşirea de la DIICOT. Aceasta a avut o audienţă la procurorul şef interimar al DIICOT, Giorgiana Hossu. 

"Ei nu iau în calcul decât o pistă, că fetele sunt moarte. Ăsta a fost ultimul cuvânt al dânsei, al doamnei Hossu, că sunt probe", a spus Monica Melencu. 

Bunicul Luizei ameninţă cu greva foamei 

 

"Pentru mine e clar, fetele nu sunt moarte şi nu mă las până nu se merge şi pe varianta asta. Eu vă anunţ aici şi acum că intru în greva foamei. Merg în Piaţa Constituţiei şi intru în greva foamei", a declarat bunicul Luizei Melencu la ieşirea de la DIICOT. 

Tonel Pop acuză DIICOT de lipsă de informare 

 

"Doamna Hossu nu ştie detalii din acest caz, ne-a spus că procurorii dânsei sunt perfecţi. Ne-a mai spus să facem şi un memoriu, pe care o să îl facem, şi să spunem ce s-a întâmplat la audiere, din punct de vedere administrativ. Să spunem că nu am fost lăsaţi cu telefoane, că nu suntem chemaţi procedural şi în spiritul legii, nu ni se spune unde se desfăşoară audieri. Dânsa ne-a cerut să depunem memoriu la dumneaei", a spus şi Tonel Pop pentru România TV.