MM Stoica - Dan Petrescu, război. IRONIE pe Facebook

Mihai Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu, după ce tehnicianul din Gruia afirmase în conferinţa de presă de ieri că "nici în Bangladesh nu se întâmplă ca un oficial al unui club să atace pe Facebook un antrenor al altui club".

Pe aceeaşi reţea de socializare, Meme a ţinut să aibă ultimul cuvânt, într-un duel de la distanţă care pare fără de sfârşit. Oficialul vicecampioanei a apelat la ironie, anunţându-ne că "a găsit" două cluburi din Bangladesh unde se întâmplă un lucru similar.

"Am informații potrivit cărora un oficial al clubului Chittagong Abahani ar fi comentat pe Facebook la adresa antrenorului de la Muktijoddha Sangsad KS, stârnind mânia acestuia din urmă. Informația nu este verificată. Voi reveni cu detalii", a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook, potrivit Digi Sport.

[citeste si]

Dan Petrescu, suspendat două etape pentru comportamentul avut în meciul contra Astrei, va vedea din tribune şi partida contra Craiovei, de sâmbătă. El a cerut un tratament similar şi pentru Mihai Stoica, pe care îl acuză că jigneşte fără măsură.

"MM Stoica trebuie suspendat din fotbal. Doar în Romania se întâmplă ca un conducător să atace antrenorul altei echipe pe Facebook. Nici în Bangladesh nu vezi așa ceva. Trebuie suspendat ca să ne lase în pace", a răbufnit Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei de la Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel