Dan Petrescu, decizie în plin scandal cu MM Stoica și FCSB

dan petrescu
dan petrescu

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a avut o replică pentru Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, care a spus că tehnicianul ar fi semnat cu o echipă din China.

În cadrul conferinței de presă dinaintea duelului de duminică cu Astra, tehnicianul clujenilor a dezmințit afirmațiile lui MM Stoica, hotărând să pună punct schimbului de replici acide. Întrebat de jurnaliști cu ce echipă din China a semnat, SuperDan a răspuns în stilul caracteristic.

"Cu CFR. Eu știam că joacă în România, nu în China. Toată România a preluat informația, oamenii citesc și zic: «Uite, Dan Petrescu pleacă în China». Nu mă mai crede nimeni. Încă nu am pus semnătura pe hârtie (n.r. pentru prelungirea contractului cu CFR), dar e o chestiune de zile, în principiu ne-am înțeles cu CFR.

Am fost foarte mulțumit de propunerea conducerii, de ce am realizat aici. Nu va fi o tragedie dacă vom termina pe locul 2 sau 3, obiectivul meu a fost altul, să duc echipa în cupele europene la primul sezon, suntem în grafic. Presiunea trebuie să fie la Steaua, ei sunt cei disperați să câștige, nu au luat titlul de doi ani. Noi vom face tot ce e posibil, dar trebuie să fim realiști, cu picioarele pe pământ", a spus Dan Petrescu, potrivit GSP.

Sătul de săgețile venite dinspre FCSB, Petrescu promite că va ignora complet orice atac pe viitor. "Vor să destabilizeze echipa noastră, asta e tactica lor. Nu mă mai interesează ce a spus acel domn, de-acum încolo voi fi imun la astfel de declarații. Asemenea atacuri nu-și au rostul."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel