Mitropolitul Nifon, vizită la instituțiile filantropice ecleziale din Târgoviște

Foto: Arhiepiscopia Târgoviștei
Foto: Arhiepiscopia Târgoviștei

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a vizitat marți, 30 aprilie 2024, la începutul Săptămânii Sfintelor Pătimiri, în semn de încurajare și de solidaritate pentru semenii noștri, Cantina Socială ”Sf. Ap. Petru și Pavel” a Arhiepiscopiei Târgoviștei, prilej cu care a prânzit împreună cu beneficiarii acestui așezământ filantropic eparhial.

Pr. Leonte Sumedrea, Directorul cantinei, a prezentat Părintelui Mitropolit activitatea complexă a acestei instituții, primind îndrumări cu privire la îmbunătățirea acesteia.

După aceea, Chiriarhul nostru a mers la ”Căminul pentru îngrijirea persoanelor vârstnice” de la Parohia Eroilor, al Arhiepiscopiei Târgoviștei, unde a oferit daruri, constând în produse de igienă și îmbrăcăminte, celor 14 beneficiari ai acestuia.

Înaltul Ierarh a fost întâmpinat de Pr. Adrian Rada, Președintele Fundației ”Căminul pentru îngrijirea persoanelor vârstnice de la Parohia Eroilor” și de Pr. Daniel Bălăjel, Directorul acestei instituții.

La ambele instituții sociale, adresându-se beneficiarilor lor, Înaltpreasfinția Sa i-a încurajat, aprofundând semnificația duhovnicească a acestor zile din Săptămâna Sfântă și evocând nevoia de comuniune, solidaritate și de manifestare concretă a iubirii față de semeni.

Pe tot parcursul vizitei, Părintele Mitropolit Nifon a fost însoțit de Părintele Vicar eparhial și de Părinți Consilieri de la Centrul Eparhial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel