Mitropolitul Ardealului: Dacă preotul profesor a greşit, este de neconceput

Mitropolitul Ardealului susţine că dacă se adevereşte că preotul profesor de la Copşa Mică a greşit, aşa ceva este de neconceput.
UPDATE - Profesorul a demisionat vineri dimineaţa din învăţământ, după ce ministrul Educaţiei îi ceruse public demisia. 

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, a declarat, pentru Agerpres, că a început vineri o anchetă şi cercetează dacă preotul profesor de religie din Copşa Mică, reclamat de elevi că s-ar fi masturbat, este vinovat. În cazul în care se dovedeşte că preotul profesor a greşit, acesta nu va mai purta haina preoţească, a spus Mitropolitul Ardealului.

'Noi facem ancheta. Am primit azi de la minister informaţia. Preotul profesor, dacă este vinovat, suportă consecinţele canonice. Aşa ceva este de neconceput', a menţionat ÎPS Laurenţiu Streza.

Potrivit Mitropolitului Ardealului, acest preot ar fi suferit o operaţie şi ar avea şi probleme de sănătate, nefiind cunoscut în rândul preoţilor cu probleme de comportament.

Surse din poliţie au declarat, pentru Agerpres, că vineri s-a prezentat, la sediul Poliţiei Oraşului Copşa Mică, mama uneia dintre elevele preotului profesor, care a povestit ce a văzut copila. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima un punct de vedere.

Conform primelor informaţii, un preot profesor de religie din Copşa Mică ar fi fost filmat în timpul unei ore, fiind acuzat de elevul care l-a filmat şi a postat imaginile pe youtube că s-ar fi masturbat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel