Mitropolitul Andrei, mesaj despre disputele de la televiziuni

Bogdan Cotigă / 15 aug 2018 / 11:56 Salveaza PDF Comentarii
Mitropolitul Andrei
Mitropolitul Andrei

Convulsiile şi neînţelegerile prezente în rândurile societăţii pot fi rezolvate doar cu ajutorul pocăinţei, a spus mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, în predica rostită miercuri la Mănăstirea Nicula.

În Liturghia oficiată în ziua Adormirii Maicii Domnului, sărbătoare la care mii de pelerini participă anual la Nicula, păstrând astfel o tradiţie care datează de secole, mitropolitul a amintit de marile necazuri care au lovit anul acesta popoarele din jur, dar şi că greşelile unui om au influenţe şi asupra altora, nu doar a lui însuşi.

"Pocăinţa e lucru mare, presupune şi o bună spovedanie, trebuie să facem fiecare în parte şi toţi laolaltă pocăinţă sinceră, să ne îndreptăm viaţa. Îndreptându-ne noi, personal, vom influenţa întreaga societate, în care vedem că sunt atâtea neînţelegeri şi convulsii. Deschizi televizorul şi vezi câte dispute, câte certuri şi răutăţi sunt, toate acestea pentru că nu ne punem serios problema creştină. Dacă ne punem serios, atmosfera generală din lume se îndreaptă. Într-o atmosferă de pace şi armonie se pot dura lucruri serioase", a spus mitropolitul Clujului, IPS Andrei. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28