MITING PNL. Omul 2 din PSD reacționează dur: Să plece acasă, la Bruxelles

Senatorul Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, afirmă că PNL a încercat prin mitingul organizat în Capitală să îi păcălească pe români.

'PNL a încercat astăzi să îi păcălească pe români printr-o manifestare în care majoritatea mesajelor au fost atacuri politice. Faptul că PNL a reuşit să strângă doar 10.000 de oameni, adică nici măcar toţi membrii cu carnet de partid, arată că românii s-au săturat de astfel de tactici', spune Fifor.

El a adăugat că PSD va continua să aibă o campanie pozitivă, în care va prezenta soluţii clare pentru a aduce mai mulţi români în clasa de mijloc.

'PNL, cu acest tip de discurs negativ şi fără nicio soluţie pentru români, este incapabil să guverneze. În 11 Decembrie, milioane de români vor transmite acelaşi mesaj şi anume că s-au săturat de atacuri politice şi vor ca 'tehnocraţii' incompetenţi sprijiniţi de PNL să plece acasă, la Bruxelles. Astăzi, am avut încă o mostră de atacuri murdare marca PNL. Un Partid Zero care sprijină un Guvern Zero şi care încearcă să îi păcălească pe români că le va fi mai bine dacă România continuă cu un guvern-combinaţie între miniştrii 'tehnocraţi' incompetenţi de acum şi oamenii din guvernările Băsescu-Boc, care se regăsesc pe listele PNL. O astfel de guvernare va bloca creşterea salariilor, va bloca eliminarea celor 102 de taxe nefiscale şi va face jocurile multinaţionalelor, în defavoarea clasei de mijloc din România. De altfel, miniştrii  tehnocraţi', împreună cu PNL, îi numesc 'pomanagii' pe românii, medici şi profesori, care vor să simtă în buzunarele lor creşterea economică', argumentează Fifor într-un comunicat de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel