EXCLUSIV  Misterul prizei care atârna la Spitalul Municipal, în timpul vizitei Iohannis - von der Leyen. Conf. dr. Păun: Șantier în lucru, nu s-a înțeles

Sursa foto: presidency.ro
Sursa foto: presidency.ro

Conf. dr. Diana Loreta Păun, Consilier de Stat în Sănătate Publică în cadrul Administrației Prezidențială, a vorbit despre vizita Ursulei von der Leyen la Spitalul Municipal din Capitală. 

"După tot evenimentul de ieri, care a fost un real succes, singurul comentariu mai puţin adecvat de pe Facebook a fost unul legat de o priză care atârna într-o fotografie în care apăreau autorităţile. Cred că nu s-a înţeles că la acel moment doamna preşedinte, domnul prim-ministru şi domnul preşedinte vizitau un şantier în lucru, respectiv un proiect pe care colegii mei au reuşit să îl acceseze în plină pandemie și au reuşit să construiască, într-un timp foarte scurt, o întreagă secţie de spital care nu este finalizată, în care, curățând pereţii până la zero, au reuşit să reabiliteze şi să modernizeze o zonă întreagă cu două circuite separate: unul pentru pacienţii COVID, alta pentru non-COVID. Este vorba despre o secție de radiologie.

Pozele arătau inclusiv zone în care practic ieşeau aţe din pereţi pentru că era un şantier în construcţie. (....) Să vezi o priză atârnând din perete, în condiţiile în care erai în plin șantier, înseamnă să ai mai mult decât rea-credinţă în a interpreta eforturile deosebite pe care medicii, echipa de management le fac, în condițiile în care zilnic se luptă cu COVID-ul", a spus conf. dr. Diana Loreta Păun, în cadrul dezbaterii online "Valul 4 al pandemiei COVID-19: impact, amenințări, soluții”, organizată de DCMedia Group.

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a aflat, luni, la Bucureşti, în cadrul seriei de vizite NextGenerationEU. Şefa CE s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Florin Cîţu. La ora 16,00, Ursula von der Leyen a fost primită la Palatul Cotroceni de președinte, iar la ora 16:50 a avut o întrevedere cu prim-ministrul Florin Cîţu, la Palatul Victoria. Ulterior, cei trei oficiali au vizitat Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, care ar urma să beneficieze de fonduri din partea programului NextGenerationEU.

Vezi și: Dr. Simin Florescu, manager Victor Babeș: Începe să fie ca pe front! Ne temen că va fi mai rău decât valul 3, înfiorător de greu

Conf. dr. Păun, despre medicii antivaxeri: NU este colegul meu, nu este medic și nu are ce căuta în această meserie

Dezbaterea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel