EXCLUSIV  Misterul prizei care atârna la Spitalul Municipal, în timpul vizitei Iohannis - von der Leyen. Conf. dr. Păun: Șantier în lucru, nu s-a înțeles

Sursa foto: presidency.ro
Sursa foto: presidency.ro

Conf. dr. Diana Loreta Păun, Consilier de Stat în Sănătate Publică în cadrul Administrației Prezidențială, a vorbit despre vizita Ursulei von der Leyen la Spitalul Municipal din Capitală. 

"După tot evenimentul de ieri, care a fost un real succes, singurul comentariu mai puţin adecvat de pe Facebook a fost unul legat de o priză care atârna într-o fotografie în care apăreau autorităţile. Cred că nu s-a înţeles că la acel moment doamna preşedinte, domnul prim-ministru şi domnul preşedinte vizitau un şantier în lucru, respectiv un proiect pe care colegii mei au reuşit să îl acceseze în plină pandemie și au reuşit să construiască, într-un timp foarte scurt, o întreagă secţie de spital care nu este finalizată, în care, curățând pereţii până la zero, au reuşit să reabiliteze şi să modernizeze o zonă întreagă cu două circuite separate: unul pentru pacienţii COVID, alta pentru non-COVID. Este vorba despre o secție de radiologie.

Pozele arătau inclusiv zone în care practic ieşeau aţe din pereţi pentru că era un şantier în construcţie. (....) Să vezi o priză atârnând din perete, în condiţiile în care erai în plin șantier, înseamnă să ai mai mult decât rea-credinţă în a interpreta eforturile deosebite pe care medicii, echipa de management le fac, în condițiile în care zilnic se luptă cu COVID-ul", a spus conf. dr. Diana Loreta Păun, în cadrul dezbaterii online "Valul 4 al pandemiei COVID-19: impact, amenințări, soluții”, organizată de DCMedia Group.

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a aflat, luni, la Bucureşti, în cadrul seriei de vizite NextGenerationEU. Şefa CE s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Florin Cîţu. La ora 16,00, Ursula von der Leyen a fost primită la Palatul Cotroceni de președinte, iar la ora 16:50 a avut o întrevedere cu prim-ministrul Florin Cîţu, la Palatul Victoria. Ulterior, cei trei oficiali au vizitat Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, care ar urma să beneficieze de fonduri din partea programului NextGenerationEU.

Vezi și: Dr. Simin Florescu, manager Victor Babeș: Începe să fie ca pe front! Ne temen că va fi mai rău decât valul 3, înfiorător de greu

Conf. dr. Păun, despre medicii antivaxeri: NU este colegul meu, nu este medic și nu are ce căuta în această meserie

Dezbaterea integrală, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel