Mircea Dușa a preluat ministerul Apărării

mircea_dusa_ dc
mircea_dusa_ dc

Mircea Dușa a preluat, sâmbătă dimineață, ștafeta ministerului Apărării de la Corneliu Dobrițoiu, fostul deținător de portofoliu din Cabinetul Ponta I.

"Este o onoare pentru mine să păşesc astăzi în această instituţie, în care, după Biserică, românii au cea mai mare încredere. Eşti emoţionat pentru că vezi oameni care îşi pun întreaga pricepere în slujba poporului român. Trebuie să apreciez faptul că, în aceşti ani, armata a făcut eforturi deosebite şi că sute de militari se află încă în teatrele de operaţiuni şi îşi pun viaţa în pericol. Am văzut că obiectivele armatei române sunt complexe şi va trebui să facem împreună eforturi ca aceste obiective să fie realizate", a declarat Mircea Duşa la preluarea şefiei Ministerului Apărării Naţionale. Mircea Duşa a fost transferat de la Interne la Apărare, dat fiind că PNL a avut prima opţiune pentru unul dintre aceste două ministere şi a decis să îl propună pe Radu Stroe la Interne, spunând că pentru partidul liberal este important să deţină acest minister, a declarat liderul PSD, premierul Ponta.

Mircea Dușa este șeful Departamentului de Administrație publică și descentralizare al PSD. Mircea Dușa a fost ales deputat în 2004, el aflându-se la al doilea mandat de parlamentar. În perioada 1996-2001, a ocupat funcția de prim-vicepreședinte al Asociației Orașelor din România.

În perioada 1996-2001, a ocupat funcţia de prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Oraşelor din România. În prezent, Mircea Duşa ocupă funcţia de lider al grupului PSD din Camera Deputaţilor, fiind unul dintre cei mai vocali parlamentari ai PSD. În perioada 1996-2004 el a fost primar al orașului Toplița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel