Mircea Drăghici, primul mesaj după anunțul Olguței Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Mircea Drăghici a transmis un mesaj după ce Lia Olguţa Vasilescu şi-a retras candidatura pentru funcţiile de vicepremier şi ministru al Dezvoltării.

Lia Olguţa Vasilescu şi-a retras, marți seară, candidatura, precizând că a luat decizia în urma unei discuţii cu preşedintele PSD şi că un atac la CCR ar însemna prelungirea perioadei de blocaj al activităţii guvernamentale.

Miercuri, într-un mesaj publicat pe Facebook, Mircea Drăghici a amintit că Lia Olguța Vasilescu a realizat punct cu punct promisiunile PSD din domeniul social.

„Olguța Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD. A reușit să ducă la bun sfârșit Legea salarizării unitare, care a adus ordine și echitate în salarizarea personalului bugetar. A finalizat Legea pensiilor care oferă pensionarilor din România o justă retribuție pentru munca de o viață. În mandatul său salariații și pensionarii din România au cunoscut cele mai mari majorări de venituri care s-au acordat vreodată. A reușit să cultive o bună relație cu sindicatele și a realizat punct cu punct promisiunile PSD din domeniul social. Cu siguranță România ar fi putut avea un foarte bun ministru la Dezvoltarea Regională. Mulțumim, Olguța!”, a scris, miercuri, Mircea Drăghici pe contul său de Facebook.

Ce precizase Olguța Vasilescu 

„Astăzi, în urma unei discuţii cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puţin o lună şi jumătate de aşteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea în continuare de suferit prin absenţa din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact în perioada în care România deţine preşedinţia UE”, precizase Lia Olguţa Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel