Ministrul Cuc: Luna mai, termen pentru depunerea ofertelor pentru trei secţiuni de autostradă în Sălaj

Autostrada
Autostrada

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat sâmbătă, la Zalău, că trei porţiuni din autostrada Transilvania ce străbat judeţul Sălaj au ca termen de depunere a ofertelor a doua jumătate a lunii mai, alte două tronsoane urmând a fi scoase la licitaţie la sfârşitul lui iunie. 

Precizările au fost făcute de ministru Transporturilor în cadrul unei conferinţe de presă la care a fost prezent şi directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga.

"Autostrada este, după cum ştiţi, împărţită în mai multe secţiuni. Secţiunea Mihăeşti-Zimbor - 22 mai, depunerea ofertelor, procedura a fost lansată, aşteptăm depunerea ofertelor; secţiunea Zimbor - Poarta Sălajului - 22 mai termen de depunere a ofertelor, procedură lansată, aşteptăm să vedem firmele care vin să depună oferte; secţiunea Nuşfalău - Suplacu de Barcău - 22 mai termen de depunere a ofertelor", a declarat Răzvan Cuc.

Rapiditatea, cheia succesului

Acesta a adăugat faptul că alte două secţiuni, Poarta Sălajului - Zalău - tunelul Meseş şi Nuşfalău - Suplacu de Barcău, vor fi scoase la licitaţie până la sfârşitul lui iunie. "Astea sunt termenele pe care Compania de Autostrăzi şi le-a asumat în faţa autorităţilor locale, în faţa primarilor, în faţa presei. Trebuie respectate. Ce îmi doresc foarte mult este ca la aceste proceduri să fi depus oferte firme serioase, firme româneşti, care sunt convins că pot lucra în asociere la aceste obiective", a adăugat ministrul Transporturilor.

Răzvan Cuc a subliniat faptul că pentru toate lucrările de infrastructură îşi doreşte ca termenele să fie respectate, acestea să fie de calitate şi subcontractorii români să fie plătiţi la timp, în condiţiile în care ministerul plăteşte antreprenorului principal toate facturile. Oficialul guvernamental a mai afirmat că estimează, în cazul în care nu există contestaţii, ca în termen de 90 de zile de la depunerea ofertelor să se poată semna contractele de execuţie de lucrări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel