Mihail Neamțu înlocuit de George Mioc la conducerea Partidului Noua Republică

După ce Mihail Neamțu și-a dat demisia de la conducerea partidului ce l-a fondat, Noua Republică, locul său a fost luat de George Mioc. 

"În conformitate cu Statutul PNR, George Mioc, prim-vicepreședinte al PNR, va prelua conducerea partidului. Partidul își va relansa activitatea și se va concentra pe dezvoltarea filialelor și atragerea unor noi membri, în vederea participării la alegerile locale din 2016. George Mioc este un inginer și antreprenor român stabilit în SUA din 1976", transmite un comunicat de presă al Partidului Noua Republică. 

"Compania sa, PSI Industries, este specializată în producția de piese de aluminiu pentru industria aeronautică. Noua Republică îi mulțumește lui Mihail Neamțu pentru întreaga activitate și își exprimă speranța că acesta va reveni cât de curând în bătălia politică. Cei care rămân vor duce mai departe 'flacăra Dreptei conservatoare', așa cum spunea Mihail Neamțu. România are nevoie de politicieni noi, neatinși de corupție, dornici să se lupte pentru principii și pentru cetățenii acestei țări, nu pentru interese personale sau de partid', adaugă sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel