Mihai Bendeac-Marius Niculae, SCANDAL şi jigniri dure

Bogdan Bolojan / 23 dec 2017 / 23:50

Mihai Bendeac s-a contrat pe internet cu fostul jucător al celor de la Dinamo, Marius Niculae. 

Totul a pornit de la o poveste scrisă pe instagram de Mihai Bendeac care a povestit că Marius Niculae ar fi parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap. 

"Eram, zilele trecute, în parcarea unui Mall. Căutam un loc de parcare. Mă învârteam de ceva timp. La un moment dat, exact în faţa mea, un Mercedes parchează. Al dracu' ghinion! Mă uit mai bine. Parcase în locul pentru persoanele cu handicap. Am şi văzut, în oglinda retrovizoare, cum bodyguarzii Mall-ului au sărit să-l întâmpine pe bietul om, să-l dirijeze în a parca acolo. Într-un final, cu greu, am găsit şi eu un loc de parcare. Şi, apoi, cu şoc în suflet am văzut şi persoana cu handicap.

Un fost fotbalist. A jucat la Dinamo. A jucat in echipa cu un multiplu cuceritor al Balonului de Aur in ultimii ani. Săracul. Cu cât bun-simţ a ascuns că e handicapat. Respect bodyguarzilor  că ştiau şi că l-au ajutat să parcheze maşina acolo", a scris Bendeac, cu trimitere la Marius Niculae.

Fotbalistul a replicat la câteva ore distanță, la fel de tăios: 

"Îmi cer scuze că am parcat pe locul tău! E vina agentului de pază că mi-a făcut semn să parchez acolo! Chiar nu mi-am dat seama că acel loc de parcare este rezervat pentru tine. Îţi mulţumesc că nu mi-ai zgâriat maşina, cum fac majoritatea oamenilor când parchezi pe locul lor! Îţi doresc Crăciun fericit!", a răspuns Marius Niculae.

[citeste si]