Medicul Adrian Marinescu s-a vaccinat anti-COVID-19: Nu am simțit nimic, doamna asistentă a avut o mână de aur!

Medicul Adrian Marinescu a vorbit despre experiența vaccinului anti-COVID-19.

Într-o intervenție în direct la Digi24, medicul Adrian Marinescu a vorbit despre experiența vaccinării împotriva coronavirus:

„Nu am simțit nimic, doamna asistentă a avut o mână de aur. Oricum, sunt obișnuit, am făcut o grămadă de vaccinuri. A fost o normalitate, nu s-a întâmplat nimic, lucrurile au decurs bine și a trecut și intervalul de timp de monitorizare de 15 minute. Ne gândim la viitor, la felul în care se vor întâmpla lucrurile cu vaccinarea în anul 2021.

Este un mesaj pe care îl transmit pentru populație și este soluția reală pe care o avem nevoie pe timp de pandemie. Realizăm că e nevoie de o schimbare, să renunțăm la viața grea de până acum și să ne gândim și la îmbunătățiri, care nu vor fi peste noaptea. Dar, din vara lui 2021, poate veni acel echilibru pe care îl așteptăm de atâta timp“, crede medicul Marinescu.

„Nu am avut emoții, am fost entuziasmat“

„Este normal să avem semne de întrebare, după cum este normal să avem și răspunsuri. Mesajele trebuie să fie cât se poate de transparente, să fie unitare și să se bazeze pe dovezile științifice. Avem o experiență destul de bogată. În lume, peste 1 milion de oameni s-au vaccinat și putem să vedem că nu au existat reacții adverse notabile. Puterea exemplului va avea un rol decisiv.

Nu am avut emoții, aș putea spune că am fost entuziasmat. Așteptam de multă vreme. Nu m-am gândit că lucrurile se vor mișca atât de repede la nivelul Europei și vom reuși să avem vaccinul înainte de Anul Nou. Este un semn de bun augur faptul că toată Europa a reușit să facă acest pas. Lucrurile ar trebui să meargă bine în viitor, tranșele să fie corecte și din primăvară să avem imunizarea în masă“, a conchis medicul Adrian Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel