Mașinile sub Euro 5, interzise de Guvern. Proiect exploziv

Mașinile cu normă de poluare sub Euro 5 ar putea fi interzise în România. 

Guvernul ia în calcul, potrivit unui document oficial, interzicerea înmatriculării maşinilor sub norma de poluare EURO 5, ca măsură de reducere a poluării. 

Astfel, potrivit profit.ro, în documentul respectiv se menționează, ca măsură posibilă, "reducerea emisiilor GES, prin menținerea unui parc auto cu autovehicule (Euro 6), eficiente sau vehicule cu propulsie electrică și prin interzicerea înmatriculării autovehiculelor cu norme de poluare Euro 3 și Euro 4".

Gabriela Firea anunţă referendum pe vinieta Oxigen 

După ce a fost criticată de opoziţie pentru introducerea vinietei Oxigen în capitală, Gabriela Firea a anunţat că se gândeşte la organizarea unui referendum. 

"Am văzut că se organizează mitinguri, petiţii, împotriva vinietei Oxigen. Nicio problemă, putem renunţa la program, dacă asta vor cetăţenii, putem fi oraşul din Europa în care circulă toate maşinile, cu toate normele de poluare. Să decidă cetăţenii!

Dar ei au decis, au ales un primar, o majoritate în Consiliul General, care iau măsuri. Iar feedbackul a fost pozitiv, cei mai mulţi cetăţeni vor să dispară din trafic autoturismele poluante. Dar eu îmi iau doar partea negativă, adică mitinguri, jigniri, etc. Dacă se doreşte, organizăm şi un referendum.", a declarat Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel