Ludovic Orban, la inaugurarea unui hotel al lui Muhamad Murad. În iunie, era criticat dur: În viaţa lui nu a avut un angajat

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Premierul Ludovic Orban va participa joi, 23 iulie 2020, la inaugurarea unui hotel de pe litoral, patronal de Muhamad Murad. Acesta îl critica dur pe premier în urmă cu o lună. 

„Vă spun informaţii din interiorul Guvernului: premierul şi ministrul Marcel Velea au fost de acord să deschidem. Dar Nelu Tătaru (ministrul Sănătăţii) şi Raed Arafat nu. Şi nimeni nu se pune acum cu medicii. Le place să fie la comandă, dar nu vor câştiga nimic dacă amână deschiderea cu 2 săptămâni, decât dacă se inventează un vaccin între timp. Ludovic Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu. Eu am 10 meserii pe care ştiu să le fac dacă nu mai sunt patron, dar el nu ştie să facă nimic, dacă nu mai e premier”, declara Mohammad Murad, pe data de 11 iunie, citat de Adevărul.ro

Astăzi, conform programului oficial, premierul Ludovic Orban va participa, împreună cu ministrul economiei, Virgil Popescu, la inaugurarea Hotelului Amfiteatru, Olimp. 

Complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere si Panoramic din staţiunea Olimp a fost achiziţionat de omul de afaceri Mohammad Murad în 2016, într-o tranzacţie estimată la 10 mil. euro, potrivit ZF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel