Liviu Dragnea, avertisment către Dacian Cioloș: Dacă moţiunile încep, se vor opri greu

Liviu Dragnea a declarat, vineri, că social-democraţii vor analiza oportunitatea depunerii unor moţiuni simple împotriva membrilor Guvernului, în condițiile în care premierul  Dacian Cioloş nu decide o remaniere a Cabinetul său.

Liderul PSD a declarat că a făcut apeluri publice în acest sens în ultima perioadă, iar premierul ar trebui să ia măsuri, pentru că nemulţumiri există nu doar în rândul social-democraţilor, ci şi în rândul populaţiei.

"Deocamdată, ideea de moţiuni simple a fost suspendată, dar, dacă întârzie foarte mult şi vor începe moţiunile simple, se vor opri foarte greu, pentru că nu e vorba doar de un ministru sau de un minister", a spus Dragnea, explicând că, până acum, PSD a fost mai ocupat cu pregătirea candidaţilor decât cu analizarea activităţii Guvernului.

[citeste si]

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că miniştrii trebuie să devină "atenţi" la acţiunile lor, Liviu Dragnea a spus că este deja "târziu" pentru ca aceştia să mai schimbe percepţia asupra Guvernului.

"E târziu. Era bine să fie atenţi până astăzi. Au deja 4-5 luni de zile în care au cam arătat ce pot să facă. (...) Fapte, acţiuni, inacţiuni, bâlbâieli creează imaginea de ansamblu a unui Guvern care până acum încă nu şi-a găsit calea", a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel