ALEGERI LOCALE 2016. PSD, listă candidați la Capitală

PSD și aliații ALDE și UNPR au negogiat la sânge până în ultima zi, fiecare încercând să-și  impună proprii candidați la alegrile din 5 iunie.  UNPR a decis să o susțină pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei, pentru acest lucru obținând susținerea lui Neculai Onțanu la Sectorul 2. 

La PRIMĂRIA CAPITALEI, Comitetul Executiv Național al PSD, întrunit vineri, a decis ca senatorul Gabriela Firea, președintele interimar al PSD pe București să fie desemnat candidatul partidului la alegerile din 5 iunie.

La SECTORUL 1,  Dan Tudorache, președintele PSD Sector 1 va merge pe lista PSD. Negocieri dure au fost purtate între ALDE și PSD pentru acest sector. Liderii ALDE au dorit să o impună la Laura Chiriac, fost jurnalist și actual purtător de cuvânt al ALDE.

La SECTORUL 2, Neculai Onțanu va fi susținut de PSD. 

La SECTORUL 3, actualul primar Robert Negoiță nu a avut contracandidat.

[citeste si]

La SECTORUL 4, Daniel Băluță, actualul primar interimar a fost desemnat din partea PSD. La fel ca la Sectorul 1, ALDE a dorit să-și impună propriul candidat, pe actualul viceprimar al sectorului, Răzvan Spiridon.

La SECTOR 5,  Daniel Florea este nominbalizarea PSD.

La SECTOR 6,  senatorul Gabriel Mutu a câștigat nominalozarea liderilor PSD. De altfel, vineri, Sectorul 6 începuse să fie împânzit cu bannere cu imaginea lui Gabriel Mutu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel