Listă pacienți Matei Balș, incendiu. Idee pentru a afla mai repede cine se află încă în spital

Incendiu Matei Balș. Sursa foto: Crișan Andreescu
Incendiu Matei Balș. Sursa foto: Crișan Andreescu

Oamenii plâng în stradă după incendiul de la Matei Balș. Multă vreme, nu au știut nimic despre starea rudelor internate acolo.

În Austria, când sunai de la un spital să afli dacă ruda ta este acolo întrebai de numele său și aflai. Ți se spunea doar atât: DA / NU. Nu iți zicea nimeni ce boală are, dar familia afla instantanteu dacă pacientul este acolo internat.

În momentul de față, familiile umblă prin curtea spitalului Matei Balș încercând să afle ceva de soarta rudelor. Era de luat în calcul publicarea listelor cu pacienții. Ar fi putut fi publicate numele persoanelor, se putea da doar numele de familie, iar familia știa că Ionescu este acolo. Îi ascunzi identitatea în parte.

Incendiul care a izbucnit vineri dimineaţă la un pavilion al Spitalului Matei Balş din Capitală, fiind declanşat planul roşu, a fost lichidat. Patru persoane au decedat, au fost afectate patru saloane. Potrivit şefului DSU, Raed Arafat, nu mai sunt pacienţi în stare criticã sau pacienţi cu arsuri. Din informaţiile primite de către Ministerul Sănătăţii de la echipele de intervenţie, au fost transferaţi către alte unităţi sanitare un număr de 53 de pacienţi din 102 pacienţi aflaţi în saloanele din Pavilionul 5 .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel