Liga Campionilor - Suporter Manchester United, înjunghiat pe stradă

Un șofer de taxi din Paris a izbucnit la adresa unui fan al Mancheter United și l-a înjunghiat.

Un suporter al echipei engleze de fotbal Manchester United a fost spitalizat la Paris, după ce a fost înjunghiat de un şofer de taxi, după meciul cu Paris Saint-Germain (scor 3-1), disputat miercuri seara în manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, informează AFP.

Potrivit postului britanic de televiziune Sky Sports, fanul respectiv, în vârstă de 44 ani, se deplasa către centrul Parisului, împreună cu alţi trei suporteri, în momentul în care şoferul taxiului s-a arătat deranjat de faptul că aceştia cântau pentru a sărbători victoria echipei lor, în urma căreia United s-a calificat în faza următoare a competiţiei.

Citește și: Solskjaer, antrenor Man United, vorbește despre "o moarte sigură". Declarație după victoria cu PSG

A vrut să protejeze o femeie

'Şoferul a oprit pentru a-i da jos din taxi, după care a scos un cuţit şi a ameninţat-o pe femeia aflată grupul respectiv. Victima a încercat să intervină pentru a o proteja, însă şoferul a întors cuţitul către ea şi a înjunghiat-o în piept', a precizat Sky Sports, adăugând că viaţa suporterului respectiv nu este în pericol. Acesta a fost transportat la spitalul 'Georges Pompidou' din Paris, unde a fost supus joi unei intervenţii vizând scoaterea de sânge dintr-un plămân.

Potrivit surse citate, un suspect a fost reţinut de poliţie, însă arma folosită nu a fost găsită. Chestionat pe această temă, Ministerul britanic al Afacerilor Externe a indicat că 'este în contact cu autorităţile franceze, în urma incidentului în care a fost implicat un britanic, produs la Paris'.

Citește și: PSG eliminare - Al-Khelaifi, patron. Se anunță schimbări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel