Lider PSD: Preşedintele Iohannis i-a păcălit de două ori pe români

Liderul senatorilor social-democraţi, Mihai Fifor, susţine că preşedintele Klaus Iohannis 'i-a păcălit' de două ori pe români cu 'Guvernul său'.

'Prima păcăleală a fost când preşedintele Klaus Iohannis a prezentat 'Guvernul său' ca unul apolitic. Astăzi, nimeni nu se mai îndoieşte că miniştrii Guvernului Cioloş sunt, în fapt, membri ai PNL care îşi vor lua, în curând, carnetul de partid. Dovezile abundă: miniştrii cabinetului participă la evenimentele de campanie ale PNL, parlamentarii PNL boicotează votul pe moţiunea împotriva ministrului Raluca Prună, deşi au recunoscut deschis că minciunile Domniei Sale în faţa CEDO sunt impardonabile. Mai mult, ieri premierul Dacian Cioloş a anunţat că va redacta un program de guvernare care va fi, de facto, programul PNL', a afirmat Fifor, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

El a adăugat că 'a doua păcăleală este mult mai gravă' şi a vizat competenţa actualului Cabinet. 'Preşedintele Klaus Iohannis i-a prezentat pe miniştrii ca fiind experţi în domeniile lor, dar românii au descoperit că sunt nişte incompetenţi. Cabinetul Cioloş este 'Guvernul ZERO'. Zero fonduri europene atrase, zero transparenţă în cazul 'Cuminţeniei Pământului', zero kilometri de autostradă, subvenţii neplătite pentru fermieri, blocarea scăderii preţurilor la medicamente, taxarea veteranilor de război sunt doar câteva eşecuri pentru care românii vor ca acest Guvern să plece.

Într-un moment vulnerabil, românii au fost păcăliţi. Dar pot vedea acum, fără urmă de îndoială, că în spatele spectacolului tehnocrat, se află, de fapt, incompetenţa PNL. Un guvern cu zero onestitate şi zero rezultate', a declarat Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel