Lider PSD, mesaj pentru o schimbare radicală: Nu sunt vremuri ușoare pentru partid

Constantin Rădulescu, liderul PSD Vâlcea, a reacționat după încheierea alegerilor prezidențiale, câștigate de Klaus Iohannis, încercând să transmită un mesaj motivațional pentru colegii săi pentru a readuce social-democrația în preferințele românilor.

Constantin Rădulescu, a transmis luni un mesaj de unitate în rândul partidului, susţinând totodată că e nevoie de o schimbare radicală de mesaj şi comportament public faţă de alegători în urma rezultatelor obţinute de candidatul lor la alegerile prezidenţiale.

"Nu este o perioadă uşoară pentru partidul nostru, care trebuie să strângă rândurile şi să îşi schimbe, în mod radical, atitudinea, mesajul şi comportamentul public faţă de alegători. Dinamica votului pentru judeţul Vâlcea arată că, la alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019, PSD a obţinut un număr de 45.747 voturi, reprezentând în procente 29,94%, iar în primul tur al alegerilor prezidenţiale a obţinut un număr de 51.170 voturi, reprezentând 32,57%. În cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, creşterea a fost semnificativă, PSD obţinând un număr de 78.719 voturi, respectiv 46,42%. Acest lucru înseamnă 32.972 de voturi în plus faţă de alegerile europarlamentare şi 27.549 voturi faţă de primul scrutin al acestor alegeri. Candidatul PNL a câştigat în judeţul Vâlcea, însă, prin munca lor, pesediştii vâlceni au înregistrat o creştere a numărului de voturi, aşa cum reiese din rezultatele centralizate de Biroul Electoral Judeţean", a spus preşedintele PSD Vâlcea, 

Liderul PSD Vâlcea a precizat că în zilele următoare se va întâlni cu colegii din partid şi, împreună, vor căuta să găsească soluţii pentru ca partidul să rămână în preferinţele electoratului.

"Le mulţumesc tuturor colegilor mei, pentru fiecare secundă pe care au acordat-o acestui partid şi în această campanie electorală, dar şi susţinătorilor noştri care ne-au fost alături. Nu sunt tocmai vremuri uşoare pentru Partidul Social Democrat, însă sunt convins că, împreună, vom găsi cele mai bune soluţii pentru ca acest partid să se menţină în preferinţele electoratului. Va trebui să identificăm noi strategii de comunicare, noi moduri de abordare în relaţia cu cetăţenii şi, în special, cu tinerii din România. Mă voi întâlni, în următoarele zile, cu toţi colegii şi împreună vom stabili următoarele acţiuni. Este foarte important ca din aceste rezultate să învăţăm ceva şi să acţionăm pe cale de consecinţă. Îmi păstrez opinia că, atât în Parlament, cât şi în celelalte structuri, stânga trebuie să strângă rândurile pentru a forma în România o stângă unită, modernă şi europeană. În nume personal, le mulţumesc tuturor vâlcenilor care s-au prezentat la vot", a mai adăugat preşedintele social-democraţilor vâlceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel