Lider PSD: "Fac apel la colegi să-şi păstreze calmul, să nu facă declaraţii ce pot afecta partidul"

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, spune că susţine conducerea centrală a partidului şi face un apel la colegii săi din PSD "să-şi păstreze calmul şi să se abţină de la a face declaraţii care pot afecta partidul”. Ţuţuianu a spus că "a rămâne împreună la greu" e "o dovadă de caracter".

Liderul organizaţiei judeţene PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a dat publicităţii, luni după-amiază, un comunicat în care face un apel public către colegii săi din PSD "să-şi păstreze calmul, să dea dovadă de maturitate politică şi să se abţină de la a face declaraţii care pot afecta partidul".

"Este foarte important ca în aceste momente să ne păstrăm calmul cu toţii, lideri locali, judeţeni şi centrali. Toţi colegii noştri trebuie să înţeleagă nevoia de unitate în partid. Nu avem nevoie acum de tensiuni interne, nu avem nevoie de ceartă. Analiza rezultatelor obţinute trebuie făcută in linişte, cu decenţă şi bun simţ şi nu trebuie să constituie un prilej de promovare a unor conflicte interne sau interese personale", susţine Adrian Ţuţuianu.

"O echipă puternică este cea ai cărei membri sunt împreună şi la bine şi la greu. Aceasta este o dovadă de caracter, iar în politică e nevoie de oameni de caracter", mai spune Adrian Ţuţuianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel