Lider PSD, cadou pentru Principele Radu. "A fost surprins"

Constantin Toma, primarul Buzăului, i-a oferit un cadou Principelui Radu.

Este vorba despre volumul "Alexandru Marghiloman - Lordul Valah", al scriitorului Nicolae Peneș.

'Am avut plăcerea să particip, în Aula Bibliotecii Județene „Vasile Voiculescu", la lansarea a patru cărți despre Casa Regală, în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României. Indiferent de opțiunea noastră politică sau asupra formei de guvernământ, un lucru nu putem nega, nu putem șterge din memoria acestei țări: Regalitatea a însemnat o piatră de temelie esențială în crearea statului român modern, în însăși intrarea noastră „în Europa", cu o sintagmă specifică timpurilor de azi. Monarhia nu poate fi scoasă din istoria românilor, dimpotrivă, este un filon principal al identității noastre, se regăsește în fibra părinților, bunicilor sau străbunicilor noștri.

(w670)

Am fost onorat să ofer Alteței Sale Regale, la rândul meu, volumul „Alexandru Marghiloman - Lordul Valah", al scriitorului buzoian Nicolae Peneș, Principele Radu fiind plăcut surprins de gest și mărturisind că va citi negreșit această lucrare amplă despre un mare om politic, judecat nedrept de posteritate, care și-a jertfit imaginea și numele, într-un moment de mare cumpănă al națiunii și Coroanei, tocmai pentru binele acestora.

[citeste si]

Nimeni, niciodată, nu mai trebuie să elimine ori să distorsioneze istoria acestui neam, istoria Monarhiei Române și adevărul despre ele!", a povestit Constantin Toma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel