Lia Olguța Vasilescu, reținută de DNA. Ce spune Bogdan Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, miercuri seară, la Antena 3, legat de reținerea pentru 24 de ore a Liei Olguța Vasilescu, că a remarcat faptul că aceasta a fost scoasă cu cătușele la mâini, contrar unei directive de la Bruxelles. Legat de același subiect, social-democratul Codrin Ștefănescu, susține că este clar că se dorește stârpirea partidului, "printr-un program clar".

"Ieșirea cu cătușe a doamnei Lia Olguța Vasilescu. Știu că s-a dat o directivă europeană prin care s-a interzis să mai scoți oameni cu cătușe. Eu mă așteptam ca doamna ministru al Justiției să ceară implementarea acestei directive. Înțeleg că termenul legal de implementare este de doi ani, dar îmi imaginam că fiind o directivă a Bruxellesului, se va implementa foarte repede.

Polițiștii aceia erau de două ori mai înalți decât Lia Olguța Vasilescu. Am fix acest lucru de reproșat. Mai departe nu știu ce e acolo (...) o fi  deschiderea, o mai veni și altceva, nu știu...", a declarat Bogdan Chirieac, în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

Citește și: Sergiu Andon, după ce Olguța Vasilescu a fost reținută: Mă cutremur...

"Cum adică deschiderea, deschiderea la ce?", a întrebat prompt realizatorul emisiunii, Răzvan Dumitrescu, moment în care Bogdan Chirieac a explicat: "Văd că personalitățile acestea rar au câte un singur dosar. Sunt foarte multe personalități din PSD care au săvârșit fapte, Lia Olguța Vasilescu fiind ultima dintre aceste personalități, fiindcă nu au reușit să înțeleagă cum alte personalități, marea majoritate din fostul PDL, au putut să fie și miniștri, și primari fără să săvârșească fapte. Că eu nu am auzit vreo vorbă rea despre domnul Boc, despre domnul Falcă", a adăugat analistul politic.

Codrin Ștefănescu: Lucrurile sunt grave. Degeaba creștem în sondaje

De asemenea, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, prezent în platou, a comentat în legătură cu același subiect: "Ni s-a luat încă un candidat și încă un lider al PSD. Vă spun clar: suntem neutralizați, stârpiți printr-un program foarte clar. Habar nu am al cui e. Suntem vânați de pe vremea lui Băsescu, că e sistemul creat de el și de un an, de când a venit Iohannis la putere, sistemul fiind același. Suntem vânați, hărțuiți, hăituiți și stârpiți.  Apoi urmează tot ce înseamnă capital românesc. (...) Lucrurile sunt grave. Suntem vânați metodic. Degeaba creștem în sondaje, pentru că la un moment dat nu va mai fi nimeni dintre noi".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel