Lege majorare salarii. PLÂNGERE PENALĂ pe numele a trei deputați

Eugen Nicolăescu a declarat că liberalii vor face plângere penală în justiție împotriva celor care au condus ședința de plen a Camerei Deputaților de luni.

Liderul deputaților PNL a declarat că plângerea penală pe care o vor face liberalii va viza trei persoane: președintele de ședință și cei doi secretari, anunță Agerpres.

Cei trei vizați sunt președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, și secretarii Marcel Ciolacu și Dragoș Zisopol.

"În ciuda probelor zdrobitoare pe care le-am pus la dispoziție, majoritatea din Biroul permanent, PSD — ALDE, a refuzat măcar să se uite pe ele, nici nu a vrut să ia în considerație faptul că sunt puși în fața unor documente pe care să le analizeze și să ia o decizie în cunoștință de cauză. Această atitudine arogantă trebuie dezavuată de toată lumea. Le-am atras atenția în cadrul ședinței Bp că în Regulament nu se specifică faptul că se supune la vot solicitarea unui lider de grup de a se verifica cvorumul prin apel nominal și cu toate astea s-a încălcat Regulamentul și s-a supus la vot. În consecință, cred că este un abuz îngrozitor de grav pe care l-au făcut PSD și ALDE în această ședință. Le-am comunicat oficial de la microfonul Bp că noi, grupul parlamentar PNL, ne vom adresa justiției pentru a se verifica dacă a fost sau nu a fost cvorum la această ședință la care ne referim și faptul că s-au adoptat acte normative prin fraudarea votului", a precizat Nicolăescu la finalul ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților.

Biroul permanent al Camerei Deputaților a decis miercuri că nu va fi reluat votul din ședința de luni când s-au adoptat mai multe proiecte, inclusiv majorarea salariilor unor categorii din sectorul bugetar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel