Laurenţiu Nistor (PSD), preşedinte CJ, a demisionat

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (PSD), şi-a prezentat luni demisia din funcţie, după ce a fost ales ca deputat în Parlament.

'Îmi înaintez demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, începând cu data de 19 decembrie 2016, ca urmare a alegerii mele în funcţia de deputat al Parlamentului României, Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare care au avut loc în data de 11 decembrie 2016', a declarat Laurenţiu Nistor în cadrul şedinţei CJ Hunedoara.

Acesta a caracterizat cele şase luni în care a îndeplinit funcţia de preşedinte al CJ Hunedoara ca una fiind 'rodnică', el mulţumind consilierilor judeţeni din cele două partide (PSD şi PNL) care fac parte din CJ Hunedoara. 'A fost o perioadă scurtă, de şase luni de zile, în care am căutat să ducem la îndeplinire tot ceea ce a fost în programul nostru de campanie la alegerile locale (programul PSD, n.r.) şi am reuşit să câştigăm cele 18 mandate de consilieri judeţeni. (...) Mă bucur că toţi consilierii au votat proiectele de pe ordinea de zi, iar acest lucru înseamnă că proiectele respective au fost în interesul cetăţenilor judeţului Hunedoara', a afirmat Nistor.

El a menţionat că pleacă în Parlament la solicitarea conducerii PSD şi s-a arătat convins că echipa care va rămâne la conducerea CJ Hunedoara va îndeplini proiectele propuse. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel