Laura Cosoi: E modul meu de a celebra fiecare an care a trecut

Laura Cosoi a scris un mesaj pe blogul ei cu gândul la anul care se termină.

"Îmi face plăcere ca, la fiecare sfârșit de an, să mă întorc cu gândul la cele 365 de zile care s-au scurs și să-mi amintesc de tot ce s-a întâmplat, de tot ce m-am străduit, m-am bucurat, am râs, am plâns – că așa e în viață – am împărtășit cu ceilalți. Este modul meu de a celebra fiecare an care a trecut, cu gândul că a contat și astfel să privesc cu speranță și încredere spre cel care se apropie. Să fii un an bun, 2018, pentru toată lumea!", a scris Laura Cosoi pe blog.

"În anul care tocmai se încheie am încercat, așa cum fac de multă vreme încoace, să nu las deoparte nimic din ce contează pentru mine. Să am mereu gândul și atenția spre ceea ce iubesc și ceea ce mă împlinește – familia mea restrânsă și familia mea mai mare, publicul meu, scena de teatru, cărțile și rețetele, călătoriile în țară sau afară, micile momente de răsfăț care ne aduc bucurie în viață", a completat ea.

[citeste si]

Anul 2017 i-a adus multe bucurii și din punct de vedere profesional. A jucat în spectacolele „Vine barza", „Chat, Chat, Chat", „Reservoir Cats", „Belvedere", cu care a și fost în turneu în țară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel