Klaus Iohannis, mesaj clar pentru PNL, citit de Alina Gorghiu

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia aniversării a 141 de ani de la înfiinţarea PNL în care afirmă că România are astăzi nevoie de viziuni, politici şi de valori liberale, iar cetăţenii aşteaptă ca liberalii să fie schimbarea pe care şi-o doresc.

"Dragii mei, încep această scurtă scrisoare prin a vă felicita pentru vârsta frumoasă pe care PNL o împlineşte. 141 de ani de liberalism românesc reprezintă o contribuţie covârşitoare la modernizarea şi europenizarea României. Dacă astăzi, expresia prin noi înşine a devenit un bun comun, este pentru că înaintaşii PNL au dovedit o admirabilă viziune asupra ceea ce înseamnă desăvârşirea statului român modern şi mai ales conştiinţa că ideile trebuie trăite. Cetăţenii României de astăzi, ca şi cei de ieri, vă aşteaptă să fiţi schimbarea pe care şi-o doresc. România are astăzi nevoie, mai mult decât oricând, de viziuni liberale, de politici liberale şi de valori liberale. Vă încurajez să mergeţi mai departe şi vă asigur, totodată, că a atinge performanţe remarcabile nu poate să vă aducă decât respectul şi încrederea oamenilor", a transmis Klaus Iohannis prin mesajul care a fost citit de copreşedinta PNL Alina Gorghiu la evenimentul organizat de liberali pentru aniversarea a 141 de ani de la înfiinţarea partidului, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis i-a asigurat pe liberali, în mesaj, de "întreaga sa deschidere, disponibilitate şi dorinţă de a face lucruri bune, împreună, pentru ca România să devină o ţară puternică şi prosperă". "Sunt convins că avem, împreună, un drum comun. Vă mulţumesc că duceţi mai departe ideile şi idealurile liberalismului şi vă urez succes", a spus şeful statului, în încheierea mesajului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel