Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu

Agerpres
Agerpres

Bogdan Chirieac a făcut câteva comentarii privind o parte din candidații la Primăria București.

Analistul politic a zis că Sebastian Burduja ar fi o șansă pentru București. Ce are de făcut în campanie? Să convingă că dacă îi dai lui votul, votul acela chiar contează și nu va fi un vot smuls lui Nicușor Dan spre profitul Gabrielei Firea, este de părere Bogdan Chirieac. Aceasta este adevărata miză în cazul lui Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria București.

3. Inquam Pho... (instant_bem_burduja_0002_inquam_photos_george_calin_75457700.jpg)

INQUAM

„Sebastian Burduja ar fi o șansă pentru București. Din punctul meu de vedere, el trebuie să convingă nu că vrea să fie primar, că de vrut vrea să fie primar, ci că dacă îi dai lui votul, votul acela chiar contează și nu va fi un vot smuls lui Nicușor Dan spre profitul Gabrielei Firea. Aceasta este adevărata miză a lui Sebastian Burduja. 

4. Inquam Pho... (instant_bem_burduja_0006_inquam_photos_george_calin_21405600.jpg)

INQUAM

Campania lui Sebastian Burduja ar trebui să se axeze pe acest lucru: orice vot pe care îl dau lui Sebastian Burduja nu este un vot pierdut pentru că altminteri iau votul de la Nicușor Dan și ce va rezulta de aici? Că Gabriela Firea, care acum este pe locul doi, are o șansă în plus să câștige Primăria Generală”, a zis Bogdan Chirieac la România TV.

2.  Inquam Ph... (instant_firea_bem_03_inquam_photos_octav_ganea_04019700.jpg)

INQUAM

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria București

„Nu cred că a fi PSD-ist sau a fi anti-PSD-ist mai este atât de important. Eu cred că nu contează atât de mult ținând cont de personalitățile care candidează. Am văzut astăzi discursul de campanie al Gabrielei Firea la depunerea semnăturilor. Practic a pus accentul doar pe investiții. Ce i-a lipsit și de ce a pierdut, în opinia mea, alegerile în 2020? Fiindcă programele dânsei au fost, în primul rând, programe sociale, iar investițiile n-au fost. Acum a anunțat investiții. Să vedem dacă le va face.

De asemenea, Sebastian Burduja nu are nicio problemă cu investițiile evident. Dacă Sebastian Burduja convinge că votul pentru el nu este un vot care să o facă primar pe Gabriela Firea, atunci cred că are o șansă reală la Primăria Capitalei”, a mai spus analistul politic.

5.  Inquam Ph... (instant_firea_bem_07_inquam_photos_octav_ganea_00108900.jpg)

INQUAM

Analistul politic a sesizat un aspect important astăzi, în ziua în care Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru București. Alături i-a fost Marcel Ciolacu, președintele PSD.

„Gabriela Firea, fermecătoare cum o știm, i-a dat cuvântul lui Marcel Ciolacu. A fost zona de superioritate evidentă. Foarte interesantă noua atitudine a Gabrielei Firea și, îndrăznesc să spun, chiar fermecătoare cum am mai zis adineauri”, a adăugat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel