Keith Flint, deces. Howlett: ”Ș-a pus capăt vieţii”

Liam Howlett, component al trupei The Prodigy, a confirmat luni că vocalistul Keith Flint, colegul său de trupă, s-a sinucis, relatează EFE. 

Liam Howlett a scris pe contul oficial de Instagram al grupului britanic, că Flint 'şi-a pus capăt vieţii' după ce poliţia din Essex a informat în cursul dimineţii că l-a găsit pe cântăreţul în vârsta de 49 de ani decedat la domiciliul său.

„Sunt în stare de şoc, confuz şi cu inima frântă', a scris compozitorul trupei The Prodigy. Autorităţile au fost alertate în cursul dimineţii de luni iar la 8:10 GMT când au ajuns la domiciliul cântăreţului din oraşul Dunmow, şi l-au găsit pe Flint mort în casă.

Poliţia din Essex a precizat că un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort, însă decesul nu este considerat moarte suspectă. Am intervenit şi, din nefericire, s-a confirmat decesul bărbatului în vârstă de 49 de ani. Rudele sale au fost informate. Decesul nu este considerat suspect şi a fost pregătit un dosar care va fi trimis medicului legist, a indicat reprezentanta poliţiei.

Membrii trupei şi-au exprimat într-un comunicat 'starea profundă de şoc şi tristeţe' faţă de moartea lui Flint, pe care l-au considerat 'un pionier, un inovator şi o legendă' a muzicii.

Trupa The Prodigy a devenit celebră cu hituri precum Firestarter şi Breathe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel