Kate Middleton, ”gafă”. Ochii curioșilor nu au putut să nu observe că a uitat să își închidă poșeta

Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge

Kate Middleton a ajuns, din nou, în atenția presei mondene, după ce a fost surprinsă de paparazzi mergând pe stradă cu poșeta deschisă.

Kate Middleton era îmbrăcată într-o ținută casual și avea o poșetă voluminoasă, ce părea umplută până la refuz cu diverse obiecte. Geanta, semnată Smythson, a mai fost purtată de Kate Middleton și cu alte ocazii, fiind estimată la aproximativ 645 de lire sterline.

Potrivit expertului în analiza membrilor Casei Regale Britanice, Angela Mollard, pe lângă laptop și un dosar, Kate Middleton ar mai fi avut și o trusă de machiaj și un pachet cu șervețele.
 

„Cred că a uitat să o închidă. Avea la ea laptopul și un dosar cu șină. De obicei, Kate poartă mereu la ea și o trusă de machiaj și șervețele pentru ten. Are trei copii acasă, deci, probabil, avea la ea și un pachet cu stafide și un baton cu cereale musli, nu credeți?”, le-a spus Mollard prezentatorilor emisiunii Morning Show, express.co.uk.

VEZI ȘI: Fratele regretatei Diana de Wales a respins o ofertă a producătorilor serialului „The Crown”

Contele Spencer, fratele regretatei Diana de Wales, a respins o ofertă a producătorilor serialului „The Crown, inspirat din viaţa familiei regale britanice, care îi cereau acordul pentru a filma la reşedinţa familiei sale, Althorp, potrivit unui interviu publicat luni de postul BBC, relatează EFE.

„Mi-au cerut aceasta. Să filmeze aici. Sincer nu am văzut The Crown, astfel încât le-am răspuns nu, mulţumesc", a declarat Charles Spencer.

Reşedinţa se află la o sută de kilometri de Londra. 

Producătorii serialului, difuzat de platforma Netflix, filmează cel de-al cincilea sezon al acestui serial de succes. Primele episoade ale noului sezon se vor difuza în noiembrie 2022, a confirmat în septembrie într-un clip pe YouTube actriţa Imelda Staunton, care o interpretează pe regina Elisabeta a II-a în acest nou sezon.

Cel de-al patrulea sezon s-a încheiat cu acţiunea plasată în anii '90, după înlăturarea din fruntea guvernului a premierului britanic Margaret Thatcher, însă deocamdată nu se ştie ce epocă va fi abordată în următorul sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel