Mircea Badea: Atenție: Ce urmează nu e un atac la Dorian Popa! Nu, românașii nu sunt săraci deloc. Au mulți bani pentru asta!

Mircea Badea a avut o reacție după ce a văzut că Dorian Popa a susținut un concert la Brănești (Gorj).

Bine... am exagerat când am spus „concert”. De fapt a fost un mini-recital plătit din bani publici. Atmosfera a fost una de bâlci, iar spectacolul a costat enorm, adică 65.000 de lei, aproximativ 13.000 de euro. Atât a dat primarul Gheorghe Stoichiţoiu, edil PSD, ca să sprijine... „cultura”.

Dar ce să facă și primarii, în an electoral, cu banii? Mini-recitaluri. Cu siguranță s-au rezolvat toate problemele în comuna Brănești... Dorian Popa a fost chemat să presteze de Ziua Comunei Brănești. O tânără îi ținea microfonul în timp ce el își avea câinele în brațe și cânta: „Înoată Cheluțu”. El a cântat într-un decor de... poveste. Scena a fost situată chiar lângă stadionul comunal și a fost decorată într-un stil rural, cu macaturi și cuverturi.

Mircea Badea a comentat acest subiect.

„Atenție: Ce urmează nu e un atac la Dorian Popa, ci la clișeul populist „românașii sunt săraci”! Dorian Popa a fost într-o comună să presteze. Decorul, vestimentația, stativul, publicul entuziasmat de refren, versurile.... Nu, românașii nu sunt săraci deloc. Au mulți bani pentru asta!”, a zis Mircea Badea.

2. -imagine fara descriere- (dorian-popa_26351900.jpg)

Comuna Brăneşti este condusă, din anul 2004, de primarul PSD Gheorghe Stoichiţoiu. El și-a anunțat candidatura pentru cel de-al șaselea mandat consecutiv la conducerea Primăriei Brănești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel