Joe Biden ia în derâdere datoriile lui Donald Trump

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Joe Biden şi-a luat în derâdere miercuri rivalul în alegerile din luna noiembrie pentru Casa Albă, pe fostul preşedinte Donald Trump, pe motivul datoriilor pe care acesta din urmă le acumulează din cauza problemelor sale juridice, notează EFE. 

'Zilele trecute, un bărbat a venit la mine şi mi-a spus: 'Domnule preşedinte, sunt sufocat de datorii. Sunt complet ruinat'. M-am uitat la el şi i-am spus: 'Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta', a spus Joe Biden, în cadrull unui eveniment de campanie la Washington.

În ultima perioadă, echipa de campanie a lui Biden a devenit mai incisivă către Donald Trump, strategie care include şi glumele actualului preşedinte, dar și luarea în derâdere a predecesorului său.

În luna aprilie, Trump a plătit o cauţiune în valoare de 175 de milioane de dolari într-un caz de fraudă fiscală deoarece a minţit ani de zile despre averea sa pentru a obţine beneficii financiare, notează sursa citată.

Iniţial, judecătorul a impus o cauţiune de 454 de milioane de dolari, fapt care l-a determinat pe fostul preşedinte să încerce să scadă cifra prin toate instrumentele din cauza riscului ca averea sa să fie plasată sub sechestru.

Mai mult, într-un alt proces la începutul anului 2024, un judecător l-a amendat pe Donald Trump cu 83,3 milioane de dolari pentru defăimarea scriitoarei E. Jean Carrol, după ce aceasta a adus acuzații de viol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel