Johnny Depp, aproape de criză financiară

Actorul Johnny Depp nu se uită la banii pe care îi cheltuiește și iubește traiul pe picior mare chiar dacă se îndreaptă spre ruina financiară, potrivit unei contra-plângeri depuse marți de foștii administratori ai averii sale.

În cea mai mare parte a ultimelor două decenii, starul în vârstă de 53 de ani a cheltuit, în medie, 2 milioane de dolari pe lună, potrivit The Management Grup (TMG), care l-a dat în judecată pe Depp după ce actorul a acționat în justiție compania, la 13 ianuarie, cerând 25 de milioane de dolari pentru proasta administrare a averii sale.

TMG susține, însă, că stilul de viață risipitor al vedetei americane este răspunzător de această situație și că Depp a ignorat în mod repetat avertismentele, arată CNBC. Depp și numai Depp este răspunzător pentru orice criză financiară în care se găsește astăzi", se arată în documentele juridice, scrie Agerpres.

Starul din "Pirații din Caraibe" ar fi cheltuit 75 de milioane de dolari pentru a cumpăra 14 case, între care un castel în Franța, situat pe un teren de 18 hectare, mai multe reședințe la Hollywood, un apartament în centrul Los Angeles sau o fermă cu cai din Kentucky.

Începând din anul 2000, Depp a mai cumpărat un iaht de 18 milioane de dolari, nu mai puțin de 45 de mașini de lux, cheltuiește 700.000 de dolari pe lună pentru vinuri de calitate, deplasări cu avionul privat și are un personal format din 40 de angajați, se mai arată în plângere.

Actorul este, de asemenea, un avid colecționar de artă, o pasiune scumpă care l-a costat o mare parte din avere — actorul a plătit sume importante pentru a achiziționa opere de artă ale pictorilor săi preferați, printre acestea numărându-se 200 de lucrări de Warhol sau Klimt.

Depp este de asemenea proprietarul unei colecții de circa 70 de chitare și alte amintiri prețioase pe care le deține în douăsprezece locații diferite.

O altă cheltuială incredibilă făcută de vedetă este faptul că a "plătit peste 3 milioane de dolari pentru a trage cu un tun, construit special pentru această ocazie, ca să împrăștie cenușa excentricului scriitor Hunter Thompson (decedat în 2005 — n.r.) în Aspen, Colorado", se mai precizează în document.

Johnny Depp a divorțat în ianuarie de Amber Heard, în urma separării actorul fiind nevoit să-i plătească lui Heard șapte milioane de dolari.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel