Iulia Albu, al doilea copil: O să rezolvăm problema din start

Ema Apostu / 30 aug 2019 / 18:43

Iulia Albu a vorbit despre căsătorie și planurile sale de viitor, dar și despre copiii pe care și-i dorește. Vedeta are de gând să mai aibă încă doi.

"Cred în căsătorie. Mi se pare că o familie există atunci când copilul are doi părinţi care sunt căsătoriţi. Dincolo de asta, nu cred că femeile din România ar trebui să aibă o aspiraţie deosebită, ci ar trebui să se concentreze pe propria împlinire profesională şi mai putin pe dorinţa de a se lega de un partener.

În prima parte a vieţii este foarte greu să faci alegerea corectă şi este trist atunci când două persoane se despart şi la mijloc sunt copiii. Pentru mine cel mai important lucru este Mikaela şi binele ei. Astăzi, ea are o viaţă echilibrată şi este foarte ataşată de iubitul meu, iar asta e un lucru minunat", a declarat Iulia Albu, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

"Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil"

 

Iulia se gândeşte şi la alţi urmaşi. "Dacă o să avem gemeni o să rezolvăm problema din start. Dacă o să fac un copil, pe celălalt o să îl adopt. Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România, nu din Cambodgia şi nu la distanţă'', a mai spus ea pentru OK!