Iohannis la Bruxelles. DEZVĂLUIRI din culisele vizitei sale

Captură Realitatea
Captură Realitatea

Președintele Klaus Iohannis a oferit la "Jocuri de Putere" primul interviu televizat, explicând care a fost rolul vizitei sale la Bruxelles.

"A fost prima vizită extrenă pe care am făcut-o și am ținut să fie o vizită care arată clar determinarea României de a merge în direcția euro-atlantică și faptul că încolo vrem să ne mișcăm. Și acest lucru cred că l-am dovedit prin această deplasare. Am avut trei întâlniri importante, cu președintele Consiliului European, domnul Tusk, președintele Comisiei Europene, dl. Juncker și cu secretraul general NATO, dl. Stoltenberg.

Toate trei întâlniri, foarte importante fiindcă eu am vrut să le confirm partenerilor mei această orientare a Românei, faptul că suntem, rămânem parteneri serioși, credibili, de cursă lungă. Pe de altă parte, cred că și dumnealor vor să mă cunoască (...), în ce direcție mergem cu acest nou președinte. Am constatat lucrul pe care l-am și așteptat: că suntem pe aceeași lungime de undă, că avem un sprijin important la acești oameni cu funcții foarte înalte și că România este respectată și așteptată", a declarat președintele Klaus Iohannis la emisiunea "Jocuri de Putere" realizată de Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel