Ioana Constantin, după scandalul din coaliţie: Ce joc golănesc. Politic, orice scenariu e posibil

Facebook Ioana Constantin
Facebook Ioana Constantin

Ioana Constantin (PMP) critică principalele partide din Parlamentul României pentru criza politică declanşată. 

"Ce joc golănesc pe banii și voturile românilor! Guvernul și Parlamentul sunt iar folosite pentru a regla răfuiala politică din și dintre partidele politice. Constituția e iar luată la mișto, parlamentarii aleargă pe scări cu o moțiune care nu are nicio legătură cu Guvernul, ci cu luptele politice din partide, iar regulamentul Parlamentului e maculatură pentru unii. Politicieni imaturi, lipsiți de conduită institutională și politicieni prea vechi și cu prea multe interese. Păcat de țara asta! Ce treabă au românii cu povestea asta? Poate doar una de principiu, legată de democrație. În rest, fiecare cu România sa.

”Lasăți-mă cu Constituția” spunea acum 6 ani senatoarea care l-a dat cu mir pe Șova în Plen. Ne-am întors acolo și nici mir n-avem. Și cât ai spune ”moțiune” ne-am întors și în episodul Dragnea & guvernele sale. Măcar PSD era mai bine organizat. Mai grav e că la un deceniu de la 2012 se vorbește iar despre USL. Unul undercover.

În timp ce se plimbă prin oraș Circul, cresc prețurile, scade puterea de cumpărare, firmele se lovesc de creșterea costurilor și de probleme cu forța de muncă.

Ce s-a ales de voturile românilor? 836.000 de voturi ale românilor au fost redistribuite după alegerile parlamentare, aproape 300.000 aparțin PMP. Discutăm, în total, despre voturile a aproape 1 milion de români împărțite între partidele parlamentare. Voturi cu care azi diferite partide parlamentare se joacă, într-un circ ieftin, făcând alianțe dintre cele mai toxice și aruncând în aer Guvernarea. 

2021 și 2022 erau anii cei mai buni pentru a face reforme chirurgicale, pentru a repune în matcă anumite domenii: de la eliminarea pensiilor speciale, la transparența în administrația publică, până la revenirea la 2 tururi de scrutin. Nu mai vorbesc despre educație și sănătate. Acum, prioritatea trebuia să fie să accesăm banii din PNRR, să facem investițiile despre care se vorbește de ani buni, să ajutăm firmele să se redreseze după criza sanitară, să ajutăm cetățenii vulnerabili.

Politic, de acum înainte, orice scenariu e posibil.

P.S.: Să vedeți când vor afla PSD-istii că trebuie să facă balet pe același blat vechi și mucegăit! Ciolacu nu cred că știe să facă și balet intern", a scris Ioana Constantin pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel