Insula Iubirii, sezon 5. Radu Vâlcan, detalii din culise: ''Până la urmă nu au rămas...''

Insula Iubirii - Radu Vâlcan
Insula Iubirii - Radu Vâlcan

Radu Vâlcan a vorbit despre noul sezon al show-ului "Insula Iubirii'', care va începe curând la Antena 1.

"A devenit puţin mai uşor de la sezon la sezon pentru că avem mai multă experienţă, dar parcă s-au mărit orele de filmare, nu ştiu.. Lumea ştie cum s-a desfăşurat ultima ceremonie, până a răsărit soarele, a spus Radu Vâlcan pentru Antena Stars.

Întrebat ce a învăţat din toată această experienţă, prezentatorul tv recunoaște că nu se lasă influențat de problemele din cuplu ale concurenților show-ului.

Sincer, cred că sunt suficient de matur încât să nu mă influenţeze într-un fel sau altul ce se întâmplă în jurul meu. Am cunoscut mai bine Thailanda. Oamenii se înscriu la Insula Iubirii, cuplurile care se înscriu, care vor să vină acolo, în Thailanda, pentru că au anumite probleme. Foarte mulţi oameni care au probleme pe care nu le pot rezolva în niciun fel şi atunci găsesc această oportunitate de a veni în Thailanda  cu speranţa că vor ieşi bine, vor ieşi învingători din toată povestea asta.  Acum depinde ce înseamnă învingători, pentru că şi pentru cei care s-au despărţit a fost un câştig până la urmă şi nu au rămas într-o relaţie nocivă, în ceva ce nu le aducea bine în viaţa lor", a povestit Radu Vâlcan, într-un interviu acordat Antena Stars.

Sezonul 5 "Insula Iubirii va începe curând la Antena 1. Printre ispitele anunțate se numără Mircea, Nico și Ionuț Gojman.

Vezi și: Adela Popescu, complexată: Cred că își spune cuvântul...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel