Îmbrăţişaţi un copac, dacă nu vă puteţi îmbrăţişa rudele. Cine a recomandat asta

Autoritățile din această țară le recomandă oamenilor să îmbrățișeze un copac, dacă nu își pot îmbrățișa rudele. Mai mult, există un parc special pentru acest lucru. 

Nu vă puteţi îmbrăţişa prietenii şi familia zilele acestea? Îmbrăţişaţi un copac, recomandă Autoritatea israeliană pentru Natură şi Parcuri pe social media, în încercarea de a-i ajuta pe oameni să depăşească sentimentul de izolare adus de normele de distanţare socială impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus, notează Reuters, scrie Agerpres. 

"În această perioadă neplăcută a pandemiei de coronavirus, recomandăm oamenilor din întreaga lume să iasă în natură, să inspire adânc şi să îmbrăţişeze un copac, pentru a-şi exprima iubirea şi a primi iubire", susţine Orit Steinfeld, directorul de marketing al Parcul Naţional Apollonia.

Tur de îmbrățișare a copacilor 



Pentru ca doritorii să poată pune în practică această recomandare, Autoritatea a organizat în acest parc situat la 15 kilometri nord de Tel Aviv un tur de îmbrăţişare a copacilor.

"Cele mai fundamentale nevoi umane sunt cele de conectare, atingere şi îmbrăţişare", a precizat Barbara Grant, una dintre participantele la acest tur, deplângând că în această perioadă nu-şi poate îmbrăţişa nepoţii.

După aplatizarea unei curbe de infecţie cu noul coronavirus în luna mai, Israelul a cunoscut o creştere a numărului de cazuri noi în ultimele săptămâni.

Măştile de protecţie sunt obligatorii în aer liber

Israelienilor li se recomandă să evite contactul fizic strâns cu rudele în vârstă, iar vizitele la azilele de bătrâni au loc doar în aer liber.

Campania de îmbrăţişare a copacilor din Israel urmează o iniţiativă similară lansată în aprilie de serviciul forestier din Islanda. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel