Imaginile zilei cu luptele de pe teritoriul Federației Ruse. Voluntari români ar lupta alături de partizanii ruși împotriva armatei Kremlinului / video

Freepik
Freepik

Partizanii din Legiunea Libertate pentru Rusia, Batalionul Siberian și Corpul Voluntarilor Ruși continuă luptele pe teritoriul recunoscut internațional al Federației Ruse.

Cele trei legiuni care în ultima săptămână au efectuat mai multe incursiuni pe teritoriul recunoscut internațional al Federației Ruse - Corpul Voluntarilor Ruși, Legiunea Libertate pentru Rusia și Batalionul Siberian - au transmis noi imagini cu luptele care au loc în satul Kozinka de la granița cu Ucraina.

Pe pagina de X NEXTA a fost postat un clip în care este surprins un luptător al Corpului Voluntarilor Ruși care distruge un tanc rusesc de la mică distanță.

De asemenea, într-o filmare din orașul Belgorod sunt auzite focuri de armă și bubuituri în timp ce într-o altă postare se precizează că războiul civil a izbucnit pe teritoriul Rusiei, mai multe clădiri civile fiind țintite chiar de forțele Kremlinului. În fotografie este prezentată o rachetă din sistemul de rachete „Pantsir” încastrată într-o clădire rezidențială. 

Unele surse neverificate de pe X au transmis și că voluntari români care luptă în Ucraina au luptat Rusia alături de colegii lor din legiunea Libertate pentru Rusia. În postare se precizează că pe teritoriul Rusiei nu mai era nimic funcțional, nu exista apărare aeriană, nici măcar posturi de poliție funcționale.

Luptătorii nu au întâmpinat o rezistență în aplicarea tehnicii „pământului pârjolit”. Ulterior, ei s-au întors în Ucraina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel