Sebastian Burduja, cu motocicleta la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei. Chirieac: Are toate caracteristicile pentru a atrage electorat şi de la USR

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat modul în care Sebastian Burduja și-a a făcut, astăzi, apariția, la Biroul Electoral Municipal, pentru a-și depune candidatura la Primăria Capitalei.

Sabastian Burduja vorbeşte despre un joc în patru pentru Primăria Capitalei, iar el este chiar pe locul patru, aşa cum îl dau sondajele în acest moment. Vorbea despre normalitate Nicolae Ciucă atunci când l-a prezentat pe Burduja venind cu motocicleta.

Întrebat, la Antena 3 CNN, dacă această mişcare de imagine îl ajută în vreun fel pe Burduja, analistul politic Bogdan Chirieac a spus:

"Eu cred că îl ajută, fiindcă domnul Burduja ţinteşte cred că electoratul domnului Nicușor Dan. Dacă nu era motocicletă, trebuia să fie trotinetă electrică. Domnul Sebastian Burduja are toate caracteristicile pentru a atrage electorat nu doar de la PNL, ci şi de la USR. Dacă sunt USR-iști dezamăgiți de domnul Nicușor Dan, ei se pot îndrepta acum spre Sebastian Burduja. Nu ştiu cât va reuşi să ia de la Nicușor Dan, dar de la luat va lua ceva. Burduja are studii foarte solide, vorbeşte foarte bine românește, vorbeşte foarte bine englezeşte. A avut o prestaţie bună la Ministerul Digitalizării şi Ministerul Energiei. A învăţat ceva administraţie centrală."

Vezi și: Burduja a rupt gura târgului. Cum a venit să-și depună candidatura pentru Primăria Capitalei (FOTO+VIDEO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel