Hunor, DEZVĂLUIRI din campanie.Ponta: Salut, spor la treabă!

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a venit cu o serie de declarații cu privire la retragerea partidului său de la guvernare.

„Sigur, sunt convins că trebuie să mergă mai departe acest Guvern. Sigur, nu știm cu cine, cu ce miniștri și cu ce partide, în continuare, mai puțin UDMR. Dar, în principiu, nu avem niciun motiv să nu dăm vot pentru a investi Guvernul Ponta 4”

„Noi vom intra în opoziție, dar asta nu înseamnă că în proiectele importante pentru România, proiectele importante pentru cetățeni, pentru economie, pentru crearea loc de muncă și pentru ce înseamnă statul de drept, nu vom colabora, inclusic cu cei de la guvernare.

Citește și: Presa străină, despre "trădarea UDMR: E cum a prezis Iohannis

„Nu am ieșit de la guvernare pentru cei 80% care au votat pentru Iohannis și cei 20% care au votat pentru Ponta. Am ieșit din alte raționamnete și nu pentru că maghiarii au votat într-o proporție foarte mare mare”.

Ce a vorbit cu Ponta ...

«Salut, spor la treabă!», Și eu i-am zis «Salut, spor la treabă! Succes!». Am colaborat bine în Guvern, nu am nimic de reproșat pentru acestă perioadă de opt luni în ceea ce privește raporturile noastre. Au fost foarte multe alte lucruri, mai ales în campanie, dar nu erau deciziile premierului Ponta, care era candidat. Poate era staff-ul de campanie, poate oamenii tehnici, care au pregătit campania, dar e o altă discuție”, a mai spus Kelemen Hunor.

După închiderea urnelor

„Am avut un scurt schimb de mesaje cu domnul președinte Iohannis, l-am felicitat, așa cum este și normal și am vorbit cu un vicepreședinte de la PNL. Dar nu am avut discuții oficiale”, a declarat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel