HOROSCOP RUNE ianuarie 2019. Voropchievici, previziuni zodii

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile pentru luna ianuarie pentru fiecare zodie. 

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019. Voropchievici, previziuni zodii: 

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019 BERBEC: Să aibă grijă cum acționează, să nu încerce să strice armonia, e pus într-o situație să fie precaut.

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019 TAUR: Bucurie, cadouri, bani, surprize, vești bune.

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019 GEMENI: Trebuie să susțină o mică bătălie pentru a obține ce-și doresc. Runa îi recomandă să nu facă scandal pentru că totul se rezolvă.

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019 RAC: Cineva își aduce aminte de el și primește un cadou, beneficii, e favorizat prin gratuități care-i fac plăcere.

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019 LEU: Are o perioadă în care trebuie să afle adevărurile, e o perioadă cu o încărcătură fantastică.

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019 FECIOARĂ: Trebuie să aibă răbdare, să fie mai liniștită, mai temperată, să nu forțeze mâna norocului, pentru că nu are de ce.

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019 BALANȚĂ: Trebuie să abordeze toate problemele care-i interesează. Cereți-vă drepturile, dovediți inteligență, clemență.

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019 SCORPION: Început de an în care-și mobilizează forțele pentru a-și crea un statut. Totul sau nimic. Aveți multe secrete ascunse, trebuie să fiți atenți, să mai treceți pe la Dumnezeu.

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019 SĂGETĂTOR: Găsiți rezolvarea problemelor numai în familie.

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019 CAPRICORN: Intră pe o suită de schimbări majore, care vin năvalnic asupra lor. Luați-le pe rând.

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019 VĂRSĂTOR: Lună de dragoste, caută și găsesc ceva nou, fierbinte pasional.

HOROSCOP RUNE ianuarie 2019 PEȘTI: Își pregătesc început de an cu început de viață nouă, primesc un impuls, o revigorare în toate planurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel