HOROSCOP, luni, 30 aprilie 2018

Berbec 

Nu ştii încotro s-o iei, ori pentru că, momentan, nu ai nicio soluţie, ori pentru că ai mai multe variante la dispoziţie şi niciuna nu e pe placul tău. Dacă tot eşti în asemenea dilemă, stai pe loc, nu lua azi decizia finală, pentru că vor mai apărea unele detalii foarte curând care te vor ajuta să înţelegi mai bine pe ce nivel te afli. Cere ajutor sau îndrumare, acceptă să fii călăuzit pe una din aceste direcţii, pentru că ai pe cineva alături care a depăşit cu brio un astfel de hop şi acum ştie să dea sfaturi şi la alţii. El poate fi un exemplu care a reuşit şi care e demn de urmat.

Taur

Eşti supărat că lucrurile nu pot evolua în direcţia visată deocamdată, dar nu sări la concluzii finale. Lucrurile sunt încă într-o continuă schimbare, practic nu s-a ajuns la nivelul la care poţi spune că înţelegi exact situaţia, deci mai ai puţintică răbdare. Mai ai de trecut printr-un hop înainte de a primi ceea ce doreşti, ca atare nu-ţi pierde încrederea, speranţa că va fi bine. Acum, pe moment, eşti nervos şi nemulţumit că visul tău nu s-a împlinit, dar mai sunt încă unele aspecte care de-abia de acum urmează să apară şi să completeze tabloul general. Nu azi, dar mâine... poate?

Gemeni

Nu te mai gândi la ce a fost, nici de unde vii, nici ce ai lăsat în urmă, ci încearcă să te concentrezi mai mult la timpul prezent, la ceea ce faci în acest moment. Dacă tot te refugiezi în trecut, în amintiri, în doruri de altădată, pierzi din vedere ce se petrece chiar acum sub ochii tăi. Fă un efort să te detaşezi odată de ce ai trăit cândva, chiar dacă sunt experienţe importante şi marcante, pentru că te ocupi de un proiect care cere să te apleci numai asupra sarcinilor actuale. Sigur, ele se bazează pe experienţele trecutului, dar nu e momentul să vorbeşti doar de ce a fost odată, ce ai făcut acum trei ani, ce grozav era odinioară... Prezentul e cel care cere toată atenţia!

Rac 

Nu te lua după judecăţile aspre ale celor din jur, care au ales un anumit punct sensibil din ceea ce au făcut tu cândva şi numai de acela se leagă. Tu între timp ai evoluat, ai acumulat experienţă, dar ei tot la vechea ta eroare se raportează, uitând că omul cât trăieşte învaţă. Nu te lua după cei nedrepţi care te acuză de cine ştie ce erori demult comise, dar pe care tu între timp le-ai reparat deja, ai învăţat din ele, te-ai perfecţionat şi ai urcat treaptă cu treaptă spre mai bine, deci felul în care te privesc ei nici nu mai este valabil. E ca şi cum ei te privesc la nivelul din liceu, când tu ai ajuns deja la nivel de doctorat, deci ai răbdare cu ei să afle cine eşti!

Leu 

Stai cu urechile pâlnie şi cu mintea trează, pentru că azi vin către tine o mulţime de informaţii şi trebuie să discerni rapid ce e adevărat în ele. Nu toate te ajută, tot aşa cum nu toate sunt corecte, dar mintea ta e ascuţită şi concentrată la orice detaliu. Foarte receptiv şi atent la tot ce afli, îţi sare imediat în ochi adevărul, deci nu e un efort prea mare pentru tine să tragi o linie clară între bine şi rău, între adevărat şi fals, între aşa da şi aşa nu... Foloseşte-te de acest atu al tău, care te va ajuta să faci cele mai corecte alegeri, deci cântăreşte repede şi sigur pe tine datele care vin către tine din toate părţile. Doar tu poţi face ordine între ele!

Fecioară

Priveşte lumea cu luciditate, nu te mai amăgi singur, nu învălui totul într-o aură falsă. Nici să idealizezi lucrurile nu e bine, pentru că atunci ai aşteptări prea mari de la ceilalţi, dar nici să vezi în jur doar defecte nu e în avantajul tău, pentru că aşa îţi pierzi încrederea în oricine. Încearcă să fii cât se poate de corect în aprecieri, nici să vezi lucrurile în roz, dar nici în negru, ci caută calea de mijloc, cea obiectivă şi clară! Dacă ceva nu-ţi convine din ceea ce vezi în jur, ai tendinţa de a prelua tot pe umerii tăi toată vina, fără motiv, deci nu lua la modul personal nimic din ceea ce nu e chiar perfect în preajmă. Asta e realitatea, ia-o ca atare!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel