EXCLUSIV  Hideg (ARGUMENT): ”Va CÂȘTIGA alegerile!” Chirieac, primul comentariu în direct la DC News TV

AGERPRES
AGERPRES

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după ce sociologul Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, institut al DCMedia Group, a spus că PNL va câștiga alegerile, conform ultimului sondaj. 

După ce sociologul Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, institut al DCMedia Group, a spus că rezultatele ultimului sondaj arată că PNL are șansa să câștige alegerile, analistul Bogdan Chirieac a reacționat. 

„Mădălina, care este chiar obiectivă, e profesia ei... aceea de sociolog. Într-o lume a bărbaților, Mădălina își face loc într-o manieră semnificativă”, a spus Bogdan Chirieac.  

În continuare, analistul politic explică faptul că „Mădălina ne dă o știre foarte proastă din punctul meu de vedere. Mădălina ne spune că PNL va câștiga alegerile.”

Eu speram din tot sufletul ca PSD să câștige alegerile. Asta ar fi însemnat că președintele Iohannis i-ar fi dat PNL-ului, lui Ludovic Orban, sarcina de a forma următorul Guvern. PNL ar fi fost la putere, PSD în opoziție. O țară are nevoie și de putere și de opoziție.

Am fi evitat o situație... Eu nu cred că începe dictatura, dar niciun regim autocratic nu e de dorit. PNL sau Iohannis vor avea Președinția, Guvernul, Parlamentul, instituțiile de forță, toate vor fi colorate în galben. Aș fi vrut ca măcar în Parlament PSD să obțină un procent mai mult decât PNL.

Rămâne în opoziție, e în regulă. Dar am fi putut spune PSD a câștigat alegerile, dar n-a format Guvernul. Pentru echilibrul de putere în România, lucrul acesta este esențial. 

Mădălina vine și ne spune că nu e timp în acest moment pentru ca PSD să mai câștige alegerile”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, vineri. 

VEZI ȘI: Sondaj ARGUMENT. Pe cine văd românii marele câștigător al alegerilor parlamentare 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel