Halep, replică GENIALĂ pentru oamenii care o critică

Simona Halep i-a răspuns unui internaut care a criticat-o pe Instagram. "Cu această atitudine pe care o abordează domnişoara Halep nu va câştiga niciodată vreun Grand Slam. Mereu când pierde există scuza accidentărilor, de-a dreptul jalnic", a scris cineva pe contul sportivei.

Simona Halep a răspuns: "Tenisul este un sport greu, nu toata lumea are onoarea sa castige Grand Slam. Dar acesta este visul meu si de aceea muncesc zi de zi, ca sa fac acest vis realitate intr-o buna zi, poate ca se va intampla, poate ca nu, insa eu voi incerca cat de mult pot. Dar si daca nu se va intampla voi fi mandra de ceea ce am realizat pentru ca am facut tot ce am putut. Sper sa ai si tu un vis in viata si visul respectiv sa devina realitate intr-o zi si, daca nu, dupa sa te poti uita in trecut si sa te simti mandra de ceea ce ai realizat. Succes si numai bine iti doresc".

"Nu dau atentie numai mesajelor negative, citesc cu mare drag mereu mesajele voastre pozitive si vreau sa va spun ca apreciez enorm faptul ca mi sunteti mereu alaturi, ca pierdeti nopti pt meciurile mele chiar daca nu castig in ultima perioada. Sunt si perioade grele in viata unui sportiv insa sunt foarte bine altfel si incerc sa mi regasesc pe teren forma cea mai buna. Insa trebuie rabdare si timp... va multumesc din nou pentru sustinere", a mai scris sportiva.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel