SIMONA HALEP la WIMBLEDON. Cine transmite meciurile

Digi Sport va transmite, în perioada 23 iunie – 6 iulie, Turneul de Tenis de la Wimbledon.

SIMONA HALEP la WIMBLEDON. Turneul este găzduit de All England Lawn Tennis and Croquet Club din Londra şi este al treilea ca ordine pe parcursul anului, după Australian Open și Roland Garros.

România va fi reprezentată anul acesta de SIMONA HALEP, cap de serie numărul 3 a turneului de Grand Slam de la WIMBLEDON şi de Sorana Cîrstea, pe locul 29, pe lista capilor de serie, dar şi de Horia Tecău, locul 25 ATP la dublu şi de Victor Hănescu, locul 103 ATP.

SIMONA HALEP la WIMBLEDON. Favorita turneului de la Wimbledon este americanca Serena Williams, numărul unu mondial, urmată de chinezoaica Li Na, numărul 2 în clasamentul WTA şi Simona Halep, numărul 3.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP la WIMBLEDON. Meci cu Teliana Pereira, în primul tur

Rusoaica Maria Şarapova, care a învins-o pe Simona Halep în turneul de Grand Slam de la Roland Garros, este cap de serie numărul 5.

SIMONA HALEP la WIMBLEDON. În prima săptămână a competiţiei, transmisiunile vor începe la ora 13:30 şi vor fi difuzate în paralel la Digi Sport 1 şi Digi Sport 2, iar rezumatele meciurilor vor putea fi urmărite din 24 iunie, zilnic, de la 12:30, pe Digi Sport 2.

Meciurile de tenis de la Wimbledon vor fi comentate de Andrei Pavel, Adrian Cruciat, Silviu Zancu, Radu Abramescu, Cristi Mîndru, Dan Ştefanescu şi Ionuţ Angheluţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel