SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Simona Halep și-a stabilit ținta: primul loc la US Open

Simona Halep
Simona Halep

SIMONA HALEP, US OPEN. Jucătoarea de tenis româncă Simona Halep și-a stabilit ținta pentru turneul de Grand Slam al anului, US Open. 

SIMONA HALEP, US OPEN. Simona Halep vrea să iasă învingătoare din turneul de Grand Slam. Ținta Simonei Halep a fost transmisă de antrenorul său, belgianul Wim Fissette. 

SIMONA HALEP, US OPEN. Simona Halep, care recent a câștigat al optulea titlu, Bucharest Open, în turneul WTA, și-a stabilit următorul target: câștigarea turneului de Grand Slam. 

SIMONA HALEP, US OPEN. Simona Halep a fost de două ori aproape de câștigarea unui nou trofeu. Prima oară a fost la Roland Garos French Open, când a pierdut în finală în fața rusoaicei Maria Sharapova. A doua oară a fost la Wimbledon, unde s-a accidentat în semi-finale. 

SIMONA HALEP, US OPEN. "Obiectivul nostru este să câștigăm US Open. Simona a fost aproape de a câștiga în Paris și Wimbledon. Vom încerca să facem din ea o jucătoarea mai bună. Totul stă în detalii. Sunt sigur că un titlu Grand Slam va veni anul acesta sau, dacă nu, anul viitor", a spus Wim Fissette, la Digi Sport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel