Grațiere. Dragnea: Nu mă interesează. Mie oricum mi se pot face dosare

Liviu Dragnea a declarat că pe el nu îl interesează ordonanţele de urgenţă privind graţierea şi modificarea Codurilor penale, deoarece lui i se pot face dosare pe bandă rulantă.

'Am auzit că sunt făcute pentru mine, pe mine nu mă interesează. Mie oricum mi se pot face dosare unul după altul', a spus Dragnea. Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că aşteaptă de la Guvern 'ceva în privinţa asta, când au de gând să facă ceva să fie hotărâţi, limpezi şi foarte exacţi'.

Liviu Dragnea a subliniat că sunt nişte obiective asumate de PSD în campania electorală privind drepturile şi libertăţile fundamentale ale oamenilor şi este vorba de o abordare serioasă în acest domeniu, nu numai de cele două ordonanţe de urgenţă. Totodată, Dragnea a spus că, de săptămâna viitoare, o să înceapă şi el să vorbească despre 'adevăraţii penali din România', deoarece s-a săturat de faptul că se arată numai spre PSD.

'După ce demarăm procedurile parlamentare pentru buget, o să vorbesc, m-am săturat de plângerile penale ale PNL şi USR', a afirmat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel